Loading...
KITESURFSCHOOL KITEADVENTURE 2017-04-10T11:54:49+00:00

KITESURFSCHOOL KITEADVENTURE

Kitesurfschool Kiteadventure

Kitesurfen is een zeer snel groeiende watersport en ontzettend gaaf om te doen. Het is een virus waar je mee besmet wordt. Altijd kijkend naar de wind of op windfinder wanneer je het water op kunt. In groepapps zie je de berichten voorbij gaan als het gaat waaien…“Wie gaat er mee” of ” Zijn jullie al onderweg?” Kortom kitesurfen doet iets met mensen en dat virus willen wij aan je doorgeven.

Kitesurfen is een adventure….daarom ook onze naam Kite Adventure. Vanaf het moment dat je start met kitesurfen tot het einde van je kitesessie is het één groot avontuur. Je kunt eindeloos variëren, tricks oefenen, wave ridding, springen en dat gaat nooit vervelen. Ook de elementen van de wind, het water, het materiaal en de kitespot geven zo veel mogelijkheden dat je niet uitgespeeld raakt.

Naast het avontuur is Kitesurfen een prima uitlaatklep voor als je een drukke baan hebt. Het ontspant als je op het water aan bent en je geen stress hoeft te ervaren. De zee en de golven geven een dynamiek waarbij je tot rust komt. Zet daar tegenover de kick van hoge sprongen, gave tricks en je kunt niet anders dan gaan kitesurfen. Start nu met kitesurfen en je leven gaat veranderen.

Kite Adventure is een samenwerking tussen de Kitesurfers Jeroen Kraaij en Floor Blankespoor (Kiteflow). Samen hebben zij veel kennis van het kitesurfen en een uitgebreid netwerk binnen de Nederlandse kitesurfcommunity.

Ons team

Jeroen KraaijKitesurfinstructeur
Floor Blankespoor.Kitesurfinstructeur