[contact-form-7 id="505" title="Schedule"]

KITESURFLESSEN BIJ KITEADVENTURE

Kitesurfen is een geweldige sport die je een enorme kick, plezier en een gevoel van vrijheid geeft. De sport is de afgelopen jaren enorm populair geworden en veel aankomende kitesurfers nemen les. Of je nu in je eentje of met meerdere bent, Kiteadventure leert je veilig en goed kitesurfen.

De opbouw van de kitesurflessen

Wil jij graag kitesurfen?

BOEK NU EEN EERSTE KITESURFLES BIJ KITEADVENTURE EN START METEEN!

Boek een les via onze online reserveringssysteem...gemakkelijk en simpel!

MIJN KITESURFLES BOEKEN!

Wat je moet weten voordat je gaat kitesurfen!

Hoelang duren de lessen?
De duur van de lessen hangt af met hoeveel personen je komt lessen.
– 1 persoon: les duurt 3 uur
– 2 personen: les duurt 3 uur
– 3 personen: les les duurt 3.5 uur

De lesduur van de lessen is inclusief omkleden en kan gewijzigd worden door bijvoorbeeld verandering van de weersomstandigheden. Wees op tijd aanwezig zodat wij snel kunnen beginnen!

Tip: Een privéles kan in sommige gevallen voordeliger zijn omdat je effectief meer tijd hebt om te leren kitesurfen per les.

Moet ik sterk zijn voor kitesurfen?
Nee – Je hebt een algemeen niveau van fitness en flexibiliteit nodig. Maar dat is alles. Als je aan het kitesurfen bent zal je harnas de druk opvangen en kan je naar achteren gaan leunen. Hierdoor blijven je armen vrij en kun je eenvoudig sturen en lekker genieten!

Moet ik kunnen zwemmen?
Ja – Kitesurfen is een watersport en als je eenmaal op het water bent moet je goed kunnen zwemmen. Zwemdiploma’s worden niet gecheckt maar A en B is wel vereist.

Welke apparatuur heb ik nodig?
Voor kitesurfen heb je de volgende uitrusting nodig:
vlieger (compleet met bar en lijnen), bord, harnas is het minimum. Voor je eigen veiligheid raden we ook een helm en zwemvest aan. In sommige tropische landen is een wetsuit niet nodig maar in Nederland gebruiken wij het hele jaar door ook een wetsuite. Mocht je zelf een wetsuite hebben dan kan je die meenemen naar de les.

Wat moet ik zelf meenemen als ik ga lessen?
Wij bieden alle benodigde voor het kitesurfen. Zelf neem je een bikini of zwembroek mee, handdoek, veel water, goede zonnebrandcrème en evt een zonnebril.

Tip: Eet en drink voldoende want je bent intensief bezig voor gemiddeld 3 uur.

Kiteadventure werkt samen met: