[contact-form-7 id="505" title="Schedule"]
Reserveer nu

Kitesurflessen op Zandvoort volg je bij kitesurfschool Kiteadventure!

Zandvoort is één van de bekendste strandsteden van Nederland waar je prima kunt kitesurfen. Er zijn een aantal spots waar je op het strand je kite kunt oplaten en lekker het water kan gaan. Voor de perfecte windrichting heb zuidwesten wind of noordwesten wind nodig.

Informatie en condities van deze plek bij Zandvoort:

✓ Water type: Zeezout water
✓ Water conditie: Gemiddelde golfslag
✓ Grond conditie: Zand
✓ Kite conditie: Goed voor beginners
✓ Bereikbaarheid: Goed per auto, bus en trein
✓ Parkeerplek: Betaald parkeren op diverse parkeerplaatsen
✓ Voordeel: Groot en lang strand. Kite wel bij de aangegeven zones
✓ Nadeel: Pas op voor muien
✓ Google maps:

Windcondities:

✓ Windrichting: Zuidwest en Noordwest

Kijk voor de actuele windcondities op:
Windfinder.com
Actuelewind.nl

WIJK AAN ZEE

Wijk aan zee bij de Noordpier (Velsen-noord), tussen strand palviljoen Aloha en Timboektoe is één van de beste en meest populaire kitesurfspot van ons land omdat wij in Nederland voornamelijk een zuidwesten wind hebben in de zomer en dit ideaal is voor Wijk aan Zee van wegen de ligging van de pier. De golven en stroming worden hierdoor gebroken waardoor er een perfecte zee ontstaat voor een kitesurfles.

IJMUIDEN

Op het brede strand van IJmuiden geeft kiteschool Kite Adventure al jarenlang succesvol kitesurfles. Met verschillende windrichtingen van zuid -west tot noorder wind is het een prima kitespot om hier te leren kitesurfen. Let op stroming, de pier en soms vele andere strandgasten die vooral ’s zomers komen recreëren. Wij van Kite Adventure helpen je graag om hier de eerste kitemeters op zee te maken.

MUIDERBERG

Aan de oostelijke kant van Amsterdam heb je eerst Muiden en daarna Muiderberg. Deze kitespot ligt een beetje verscholen en kan soms erg druk als de wind uit het zuidoosten - oosten of noordoosten komt. De ruimte om je kite op te laten is beperkt vanwege een smalle strook gras. Maar eenmaal op het water heb je alle ruimte en kun je prima oefenen.

MARKERMEER / EDAM

Bij het mooie dorpje Edam geeft kiteschool Kiteadventure al jarenlang succesvol kitesurfles. Met verschillende windrichtingen van noord/oost – oosten wind is het een prima kitespot om hier te leren kitesurfen. Het water is glad en je kunt een behoorlijk eind staan in het ondiepe water. Wij van Kiteadventure helpen je graag om hier je eerste kitemeters op het board te maken.

Kiteadventure werkt samen met: