[contact-form-7 id="505" title="Schedule"]

KITESURFLESSEN MET SUPERVISIE

Supervisie betekent niets anders dan een oogje in het zeil houden. Vaak boek je deze les na een behalen van onze kitecursus of als je al een tijdje niet meer gekite hebt. Soms heb je namelijk een paar jaar geleden de cursus gedaan en wil je dit jaar weer starten en werkt Supervisie uitstekend.

Supervisie

Wie kiest voor Supervisie bij Kiteadventure gaat voor zekerheid en gemak. Je komt aan op de Spot en krijgt van ons het juiste materiaal. Een instructeur wordt aan je voorgesteld en samen ga je naar de kitespot. Wellicht ken je de spot al goed en kan je direct je kite gaan opzetten. Zelfstandig ga je het water op en mocht er wat gebeuren kan je altijd terugvallen op de instructeur.

Kopen of huren van materiaal?

Veel cursisten willen graag weten wat ze moeten doen om goed materiaal aan te schaffen. Maar soms is het wellicht handiger om eerst te huren en nog even te wachten met kopen. Veel merken komen eens per jaar met nieuwe modellen kites en boards. Veel winkels en online shop maken pakketten van een kite en een board voor een aantrekkelijke prijs.

Kitemateriaal is kostbaar en een nieuwe kite bedraagt al snel zo’n € 1500,00. Daar komt nog een board, trapeze en wetsuite bij. Een behoorlijke uitgaven!
Laat je dus goed informeren door onze instructeurs. Zij weten veel te vertellen over materiaal en welke mogelijheden er zijn. Kiteadventure heeft ook regelmatig eigen materiaal te koop!

Huren

Je kunt ook bij ons huren. Dan ben je geragandeerd van topkwaliteit kitematerialen en waait het net even te hard kom je gewoon vragen om een kleinere kite.

Korom, wil je nog geen grote uitgaven doen aan kitepullen dan is huren een goede optie. Wil je wel wat kopen kan je bijvoorbeeld goed terecht bij de Kitesurfshop in Haarlem. Zij kunnen je alles vertellen over nieuw, tweede hands en over hun eigen merk “Harlem Kitesurfing”…

Wil jij graag kitesurfen?

BOEK NU EEN EERSTE KITESURFLES BIJ KITEADVENTURE EN START METEEN!

Boek een les via onze online reserveringssysteem...gemakkelijk en simpel!

MIJN KITESURFLES BOEKEN!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Kitesurfen met supervisie:

✓ Huur kitesurfset
✓ Instructies van het weer
✓ Instructies van de kitespot
✓ Oplaten van de kite
✓ Supervisie
✓ Tips & Tricks

Prijzen

✓ 1 persoon € 170,00 voor 3 uur les
✓ 2 personen € 120,00 p.p. voor 3 uur les
✓ 3 personen € 100,00 p.p. voor 3.5 uur les


Bekijk onze meerdaagse kitesursussen en tarieven!  

Leuk om weten!
Kiteadventure maakt gebuik van het communicatiesysteem BB Talking. Een handig tool om de lessen voor jou effectiever te maken. Met rechtsreeks feedback van de instructeur in je oor leer je het kitesurfen een stuk sneller en eenvoudiger!

Kiteadventure_bb-talkingsystem

 

Kiteadventure werkt samen met: