Kite verhuur

Veel cursisten willen graag weten wat ze moeten doen om goed materiaal aan te schaffen. Maar soms is het wellicht handiger om eerst te huren en nog even te wachten met kopen. Veel merken komen eens per jaar met nieuwe modellen kites en boards. Veel winkels en online shop maken pakketten van een kite en een board voor een aantrekkelijke prijs.

Kite verhuur versus aanschaf van materiaal

Het materiaal is kostbaar en een nieuwe kite bedraagt al snel zo’n € 1500,00. Daar komt nog een board, trapeze en wetsuite bij. Een behoorlijke uitgaven!

Laat je dus goed informeren door onze instructeurs. Zij weten veel te vertellen over materiaal en welke mogelijkheden er zijn. Kiteadventure heeft ook regelmatig eigen materiaal te koop!

Verhuur

Je kunt ook bij ons huren. Dan ben je gegarandeerd van topkwaliteit materialen en waait het net even te hard kom je gewoon vragen om een kleinere kite.

Kortom, wil je nog geen grote uitgaven hebben aan je materiaal dan is huren een goede optie. Wil je wel wat kopen kan je bijvoorbeeld goed terecht bij de kitesurfshop in Haarlem. Zij kunnen je alles vertellen over nieuw, tweede hands en over hun eigen merk “Harlem Kites”!

Kiteverhuur.nl Core Kite

Informatie en condities van het huren van materialen

Volledige kitesurfset
✓ Kite
✓ Bar
✓ Board
✓ Harnas
✓ Wetsuite
✓ Pomp

Kiteverhuur.nl Core Kites

Kitesurfset 1
✓ Kite
✓ Bar

Kiteverhuur.nl Harlem Kite
Scroll to Top