[contact-form-7 id="505" title="Schedule"]

KITECURSUS EN TARIEVEN

Kitesurfen is een geweldige sport die je een enorme kick, plezier en een gevoel van vrijheid geeft. De sport is de afgelopen jaren enorm populair geworden en veel aankomende kitesurfers nemen les. Of je nu in je eentje of met meerdere bent, Kiteadventure leert je veilig en goed kitesurfen.

Wil jij graag kitesurfen?

BOEK NU EEN EERSTE KITESURFLES BIJ KITEADVENTURE EN START METEEN!

Boek een les via onze online reserveringssysteem...gemakkelijk en simpel!

MIJN KITESURFLES BOEKEN!

IKO Certificaat

Kiteadventure werkt volgens de richtlijnen van de Internationale Kite Organisation – IKO. De lessen van de IKO zijn zo opgebouwd dat je stap voor stap veilig leert kitesurfen. De methode start bij leven 1 en loopt door tot level 5. Bij level 3 kan je zelfstandig kitesurfen en kan je alleen het water op. Level 4 en 5 zijn aanvullende lessen.

Heb je level 3 behaal krijg je het IKO certificaat. Je hebt laten zien dat je alle instructies en kite safety kent. Je hebt heen en weer gevaren en kan ook upwind varen. Met het IKO certificaat kan je in theorie weredwijd spullen huren.

Wil je meer ervaring opdoen dan kan je ook gebruik maken van onze “Supervisie”. Dit is een les waarbij je volldig zelfstandig het water op gaat en laat zien dat je Level 3 volledig beheerst. Maar het team van Kiteaventure houdt een oogje in het zeil als er wat mis gaat. Daarnaast kan je al je vragen stellen en desgewenst ander materiaal uitproberen.

Kiteadventure werkt samen met: